Boldmaskine

Boldmaskinen kan frit benyttes af klubbens medlemmer. Maskinen er en proffessionel udgave, som vil kunne tilfredsstille alles behov og kondition. Den er relativ let at betjene, men har du alligevel behov for et lynkursus, så tag fat i et af bestyrelsesmedlemmerne eller én af de som bruger maskinen.

Med til maskinen hører også en spand med ca. 100 bolde som frit kan benyttes ifbm. brug af maskinen. Derudover hører også en fjernbetjening, hvis plads er sammen med vejledningen, der ligger i maskinens boldmagasin.

For at vi alle kan have glæde af maskinen i længere tid, er der et par simple, men vigtige regler, som SKAL efterleves:

1. Maskinen har et håndtag. Dette må IKKE bruges til at løfte maskinen fri af jorden, men er kun beregnet til at trække eller skubbe maskinen. Har man behov for at løfte maskinen fri fra underlaget, så vær 2 personer der fra hver side løfter hele maskinen forneden.

2. Når man påfylder bolde, må man IKKE bare tømme spanden op i maskinen. Tag boldene op af spanden med hænderne og læg dem i maskinen. Kun derved undgår man, at for meget grus kommer ned i de bevægelige dele med driftstop til følge.

Følger vi disse regler, har vi alle gavn og glæde af maskinen i mange år og undgår at skulle undvære den, fordi den skal sendes til dyre reparationer.

Ønsker du og en makker at at benytte maskinen, så reservér bane 3 i det tidsrum I ønsker.