Cheftræner

Kim Horneman
Mail: kih@tennis.dk, mobil: 20 93 56 74
  
Kim er uddannet Tennistræner modul 1, 2 og 3, samt uddannet Tenniscoach under Dansk Tennis Forbund.
Kim er tilknyttet Dansk Tennisforbunds Trænerhus, som Klubudviklingstræner og
har tidligere været cheftræner i Øresund Tennis i 5 år. Kim er også træner i Lejre og Nærum tennisklub.

Kim har en bred tenniserfaring og underviser juniorer og seniorer på alle niveauer.

TrænereZsombor Kiss 

Mail: zsombi88@live.com, Mobil: 51 95 82 25


 

Zsombor Kiss er ny padeltræner i JTK. Derudover er han ansat som hovedtræner, både som padel- og tennistræner på fuld tid i Hillerød Tennis & Padel Klub. Han har mere end 15 års erfaring indenfor tennis i forskellige klubber og roller som assistent- og cheftræner. Zsombor er konstant i gang med at udvikle sine kvaliteter og opfriske sin viden indenfor faget.

 

Som Padeltræner har Zsombor 4 års erfaring og FIP træner, som er et international padeltræner kursus.

 

I træningen får du ikke kun gavn af Zsombors træner-faglige kvaliteter, men også hans pædagogiske evner, som han har erhvervet gennem sin uddannelse som Bachelor i Idræt og Sundhed. Selvom der er fokus på professionalisme, vil du møde en uhøjtidelig atmosfære, hvor der er højt til luftet og altid plads til spørgsmål og grin.


Anders Hays Hofmann Christensen

Mail: andershofmann@gmail.com, mobil: 23 62 32 50

 

 

Anders er både tennis og padeltræner.

Han har taget kurserne Tennistræner 1, 2 og 3 og er derudover uddannet Tenniscoach. Alle gennem Dansk Tennis Forbund. Anders har også taget padeltræner kursus 1 og 2 igennem DGI/Padel i Danmark. Han har bred erfaring som træner og har i en periode været fuldtidstræner for Dansk Tennis Forbund. Desuden har han tidligere været fast træner i Dragør og Gadevang og er nu fast træner i både Holte Tennisklub og Jyllinge Tennis og Padelklub.

Anders træner alle niveauer og aldre i tennis samt begynder/letøvede i padel. Han er selv aktiv tennis og padel spiller.

Privattimer: Anders kan bookes som privat træner på timebasis. Kontakt Anders for nærmere aftale.


Julie Uldall-Jessen
Mail: julieuldallj@gmail.com, mobil: 20 72 83 24


Julie har taget kurserne Tennistræner 1 og 2 hos Dansk Tennis Forbund, og har været træner siden 2017. Julie har masser af erfaring fra praksis, og har spillet tennis, siden hun var helt lille.

Julie er en super entusiastisk og motiverende pige, der elsker at undervise både børn og voksne.  


Rasmus Hviid
Mail: sumsar4546@gmail.com, mobil 20 87 67 69

 

 Rasmus har Tennistræner 1 og 2 hos Dansk Tennis Forbund. Rasmus har spillet i mange år, og har stor erfaring på banen. Han har været træner i nogle år og kan træne både junior og senior.

 

Rasmus Bekker

Rasmus har været på hjælpetrænerkursus hos Dansk Tennis Forbund. Rasmus spiller selv rigtig godt, og brænder for at være træner. Rasmus er hjælpetræner for junior og familiehold. 


Chili Marie Zumbuhl

Chili har været på hjælpetrænerkursus hos Dansk Tennis Forbund. Hun elsker at spille tennis og glæder sig til at træne klubbens yngste juniorer.