Kære forældre,

Vi er rigtig glade for at jeres barn har valgt at gå til tennis. Her kommer lidt generelle informationer om træning, kampe og det sociale på tennisbanen.

Det er muligt at melde sig til træning flere gange om ugen. Ofte er det en stor hjælp, særligt i begyndelsen, at træne flere gange om ugen.

Vi er en lille klub og har ikke nogen fuldtidsansatte trænere. Det betyder, at der er stort behov for jer ift. det sociale og hvis jeres barn gerne vil spille kampe.

Har man et barn, der gerne vil ud og spille kampe kan trænerne hjælpe med at sætte hold og melde hold til turnering. Det er dog nødvendigt, at der som minimum, er én forældre per hold, der vil være holdleder. Det betyder; en forælder som er en slags tovholder i fht at have en oversigt over kampe, tage kontakt til de andre forældre på holdet i fht kampe, udfylde resultat-sedler og aflevere til træneren, o.a. Træneren vil hjælpe med det administrative med indberetning, tilmelding etc, men vil ikke være tilstede til udekampene. Der er det forældrene, der skal heppe på holdet.

I fht træningen kan man eventuelt skiftes til at tage en lille snack (frugt, müslibar, el.lign.) med, som man kan dele efter træning, for at få lidt tid til at ’hænge ud’ og lære hinanden at kende udenfor banen også.

Vi har ikke tilladelse til at dele jeres kontaktoplysninger, men der vil til de første par træningsgange ligge en seddel man kan skrive sit navn, barns navn, telefonnummer/e-mail på, således at man får kontakt til de andre på holdet og f.eks. kan mødes på andre tidspunkter og spille lidt sammen.

Kontaktlisten vil vi sørge for at sende ud, når alle har haft mulighed for at skrive sig på.

Bliver ens barn sygt eller forhindret i at komme til træning bedes man sende en sms til sin træner.

PS. Man er altid velkommen til at tage en ven/veninde med, der gerne vil prøve at spille. Del gerne din glæde ved spillet med andre. J