Hvorfor tegne et sponsorat ?

Det vil øge kendskabet til din virksomhed, produkt eller tjenesteydelse. Det vil give virksomheden adgang til et fællesskab som kan bruges proaktivt i mange forbindelser. Det vil give virksomheden en unik mulighed for eksponering og udvikling. Det vil gøre omverdenen opmærksom på virksomhedens sociale ansvarlighed og interesse for lokalsamfundet.

I JTK udføres bl.a et stort ungdomsarbejde, som i høj grad medvirker til, at unge bruger deres fritid positivt. Vi laver aktiviteter, som skaber sociale netværk og kammeratskab og gør klubben til et attraktivt sted at opholde sig.

Vi afholder særlige aktiviteter målrettet ældre, hvor man kan mødes til socialt samvær - under hensyntagen til den enkeltes mobilitet.

For at sikre gode faciliteter, et attraktivt klubliv og være et sundt og godt idrætstilbud for alle, er det afgørende med privat støtte. Du og din virksomhed kan hjælpe os til at gøre en forskel, ved at yde støtte til JTK - og på den måde vise din støtte til lokalsporten.

Vil du være med til at sponsere 2 nye padelbaner i JTK?

Padel er populært, og den sportsgren i Danmark der pt. vækster mest. Vi kan ikke følge med den store efterspørgsel med de 2 baner vi har i dag. Derfor vil vi etablere yderligere 2 nye baner. Banerne vil gøre en kæmpe forskel for vores nuværende medlemmer, men også for bl.a. Jyllinges skolebørn og senioridræt, der ligeledes vil få glæde af banerne. Vi har derfor behov for sponsorhjælp til etablering af disse baner.

Som sponsor gør du og din virksomhed en kæmpe forskel for klublivet i JTK

Vi har sammensat forskellige sponsorpakker, der giver en god eksponering af din virksomhed.  

Derudover får du flere fordele i form af klubmedlemskaber og sponsorarrangementer.

Du kan vælge mellem:

Platinsponsorat: 20.000 kr. (momsfritaget):

Stort logo på glasvæg på en padelbane

Stort logo på sponsorvæg på klubskur

5 klubmedlemsskaber i 1 år

Navn på jtk.dk

Deltagelse i sponsorarrangement

Der er mulighed for at tegne sponsoratet for flere år og dermed opnå rabat 

Guldsponsorat: 10.000 kr. (momsfritaget):

Logo på glasvæg på en padelbane

Logo på sponsorvæg på klubskur

2 klubmedlemsskaber i 1 år

Navn på jtk.dk 

Deltagelse i sponsorarrangement

Sølvsponsorat: 6.000 kr. (momsfritaget):

Logo på klubskur

1 klubmedlemsskab i 1 år

Deltagelse i sponsorarrangement

Navn på jtk.dk 

Bronzesponsorat: 2.000 kr. (momsfritaget):

Navn på jtk.dk i 1 år

Deltagelse i sponsorarrangement


Der er mulighed for at tegne sponsoratet for flere år og dermed opnå rabat


Ønsker du at være sponsor eller vide mere, så kontakt: Maibrit Blicher Glenert, Email: padel@jtk.dk 

Vi glæder os til at kunne byde Jer velkommen som sponsor i Jyllinge Tennis og Padel Klub.


Støt vores sponsorer - de støtter os
Rosenfelt og West Engineering A/S er en jernbanevirksomhed i Ølstykke, der er specialiseret indenfor overkørsler og rangerbanegårder. Vi arbejder både med at vedligeholde og renovere eksisterende anlæg samt projektering og udvikling af nye anlæg og komponenter. Vores mission er at blive markedsførende i Skandinavien indenfor sikrings- og omstillingsanlæg samt overkørsler. Som virksomhed ønsker vi at være med til at opbygge Skandinaviens fremtidige jernbaneinfrastruktur, så kommende generationer har et sikker og miljørigtigt alternativ til transport i egen bil. 
rwe.dk


Hos Nielsen & Søn koordinerer vi tømrer-, snedker-, vvs-, maler og murerarbejde. Vi udfører specielopgaver på vores eget snedkerværksted. Vi har gode og nære samarbejdspartnere, der hjælper os med de fagområder, vi ikke selv har i virksomheden. Vi rådgiver dig fra start til slut - og har kontrol med arbejdet i hele processen. 
Vi bygger på de gamle dyder; arbejdet skal være i orden og en aftale er en aftale, men vi er samtidig for længst trådt ind i nutiden. 
https://nielsenogsoen.dk/

aalose_marketing_logo_2022_positiv_01.jpgAaløse marketing skaber relationer, der har værdi for begge parter.

Enhver kan skaffe dig en mødeaftale, men at skabe et reelt ønske om at møde dig og din virksomhed, det er noget helt andet.

Det er det, vi kan hos Aaløse marketing. 

aalosemarketing.dk

Uanset om dine skilte- og reklamevisioner er store eller små, så har vi erfaringen til at guide dig og sikre at du får den opmærksomhed du fortjener. Professionelt skiltearbejde til aftalt tid og pris, vi kan blandt andet levere løsninger såsom: Bildekoration, facadeskilte, tekst og logo, intern og ekstern skiltning, storformatprint og bannere, messeudstyr og profilbeklædning. Kort sagt alt hvad der står dit navn på....
hardenberger.dkScanCastor er leverandør af komponenter og dele til møbelindustrien. Vi hjælper vores kunder med alt fra hurtig levering af standardkomponenter til rådgivning, konstruktion og produktion af kundespecifikke emner og supply chain management. 
scancastor.dk


Vi er Danmarks eneste specialbutik af sin art, hvor vi udover de 4 kerneydelser med ski, 
cykling, løb og klinik også tilbyder beklædning og udstyr til indoor og padeltennis. Vi er et 
servicehus med helhedsorienteret perspektiv på den enkelte, og du vil i Snowfun møde de 
dygtigste og bedste medarbejdere i branchen.

Vi tilbyder udover et seriøst sortiment også unikke serviceydelser og har blandt andet stort skiværksted, vi tilbyder løbestilsanalyse, bikefit og har eget toptunet cykelværksted. Vi tilbyder ligeledes oplevelser som rejser og foredrag. 
I butikken bliver du mødt af et team af sportsentusiaster, der alle har speciale indenfor de 
sportsgrene vi tilbyder. Vi dyrker selv alt fra landevejscykling pisteræs til ultraløb, og padeltennis, så vores erfaring og passion er enorm, og vi gør altid vores ypperste for at yde en ekstraordinær service og få glade kunder hver gang! 
I Snowfun Klinik, som er en integreret del af Snowfun, har vi sålespecialister, osteopater, 
fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende, bandagist samt skandinaviens mest avancerede sålecenter (specialindlæg).

snowfun.dk Playtray er en bakke til Stokke Tripp Trapp stolen. Playtray giver barnet plads til sikker leg og til at lære at spise selv, uden at spilde på gulvet eller på spisebordet.

playtray.dk

Biosan Nordic ApS arbejder med desinfektion indenfor industrien og landbrug samt personlig hygiejne og diverse rengøring og vinduespoleringsopgaver.

Vi er leverandør af økologisk Harpiksfjerner samt sæbe til sportshaller og svømmehaller.
https://www.biosan-nordic.dk/