Forretningsbetingelser for Jyllinge Tennis & Padel Klub
 
Generelle oplysninger om klubben:
Klubbens navn: Jyllinge Tennis & Padel Klub
Klubben er organiseret som en afdeling i Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening
Selskabsform: Forening
CVR-nummer:  27 46 25 10
 
Adresse:
Jyllinge Tennis & Padel Klub
Planetvej 32
4040 Jyllinge

Officiel e-mail: jtk@jtk.dk
Officiel web-adresse: www.jtk.dk
 
BETALING
På www.jtk.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
eDankort
Betaling sker forud.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.
 
FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding til et hold eller venteliste.
 
PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.
Som registreret bruger hos JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven
Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.
 
NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.
 
COOKIES
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.
 
PRISER
Alle priser er i danske kroner (DKK og de er ikke tillagt moms, da vi er en forening.)
Vi modtager betaling fra følgende kort: Dankort, Visa/Dankort og MobilePay.
JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB kan opkræve et gebyr på 1,45 kr. pr. transaktion + 0,10% ved køb over 100.- og 0,70 kr. pr. transaktion for 50.- og under.
Kunden afholder selv eventuelle gebyrer m.v. til egen kortudsteder.
 
ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  
 
FORBEHOLD
JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB tager forbehold for tryk- og prisfejl.
JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.
 
ANSVARSFRASKRIVELSE
JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af http://www.jtk.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,
- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at www.jtk.dk og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte
tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB. JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB ydelser på www.jtk.dk
 
KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:
JYLLINGE TENNIS & PADEL KLUB
Planetvej 32
4040 Jyllinge
 
Klik her for at se vores vedtægter.