Klubben

JTK er en selvstændig tennisklub beliggende i Jyllinge (Roskilde Kommune) og er organiseret under Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening.

Klubben der består af ca. 300 medlemmer fordelt på ca. 100 juniorer (7-17 år) og ca. 200 seniorspillere (18-77 år), har i alt 8 udendørs tennisbaner (6 grusbaner og 2 kunstofbaner), 2 padeltennisbaner, 1 minitennisbane og eget klubhus som er bygget og finansieret af medlemmerne. Alle medlemmer kan naturligvis frit benytte klubbens faciliteter efter medlemskabstype

Vi tilbyder tre typer af medlemskaber for både juniorer og seniorer
  1. Tennis medlemskab
  2. Padeltennis medlemskab
  3. Tennis og padeltennis medlemskab

Udover egne ungdomstrænere har vi også tilknyttet en professionel træner, især for at styrke juniorspillernes kompetencer og samtidig sikre, at også seniorer kan modtage træning tilpasset deres spilleemæssige niveau. Alle medlemmer tilbydes således mulighed for intensiv træning af en veluddannet trænerstab.

Klubben deltager i holdturneringer under Dansk Tennis Forbund og støtter tiltag der fremmer det sociale samvær mellem medlemmerne ung som ældre. Der er i det hele taget et udbredt socialt fællesskab og der skabes plads til spillere på alle spillemæssige niveauer og i alle aldre.