Info om medlemskab

Herunder finder du mange oplysninger om medlemskab. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så ring eller mail gerne til enten senior- eller juniorformanden. Numre og web-adresser finder du i "kontaktpersoner" i menuen under ”klubben”.
Men allerbedst: Tag din ketcher under armen og kom ned i klubben til en sludder og et spil tennis. Og har du endnu ikke en ketcher selv, så kom ned alligevel. Du låner bare én af klubben.

Hvad koster det at spille tennis?
Hvornår kan man blive meldt ind i tennisklubben?
Hvad foregår der for børn?
Hvad foregår der for voksne?
Kan man få en prøvetime?
Hvor henvender man sig?
Hvor gammel skal man være for at starte med at spille tennis?
Skal man have en at spille med for at melde sig ind i tennisklubben?
Kan man nøjes med selv at spille tennis uden at deltage i træning og turneringer?
Er det muligt at spille med en person der ikke er medlem af tennisklubben?
Hvordan melder man sig ind i tennisklubben?
Dette er måske nogle af de spørgsmål du gerne vil have besvaret inden du beslutter dig for et evt. medlemskab af Jyllinge Tennis Klub, så dem vil vi herunder forsøge at besvare bedst muligt..
Hvad koster det at spille tennis?

Det kommer an på, om man er junior, ung-senior, senior eller pensionist. Men du kan se alle taksterne på næste side i denne menu. Kontingentet gælder for en udendørs hel sæson fra 1/4 til 31/3, og når man har betalt sit kontingent kan man spille hver dag, hvis man har lyst, uden at det koster ekstra.

Hvornår kan man blive meldt ind i tennisklubben?
Indmeldelse kan ske hele året. Ønsker man et par prøvetimer inden indmeldelse kan det nemt arrangeres.
Hvad er en sæson?

Hvert forår starter udendørs sæsonen d. 1. marts april, hvor klubbens 2 kunststofbaner er klar til spil. Afhængig af vejret åbnes klubbens 6 grusbaner for spil i løbet af april måned. Grusbanerne er som regel spilbare frem til ultimo september og kunststofbanerne frem til årsskiftet. Der er altid på kunststofbanerne, så hvis vejret tillader det kan der spilles på disse baner året rundt

Hvad foregår der for børn?

Der er træning for alle junior medlemmer flere gange om ugen og man køber bare det antal timer man ønsker per uge. Der er også mulighed for at deltage i stævner og turneringer både internt i klubben og mod andre spillere fra andre klubber. Herudover kan alle selv reservere banetimer og spille hver dag hvis man har lyst. Der er mulighed for at låne en ketcher i starten.
Klik på Junior for at se en oversigt over hvad der foregår. Der står ikke rigtig noget under Junior.

Hvad foregår der for voksne?

Der igangsættes løbende Introduktionskurser for nye spillere, der gerne vil lære spillet fra bunden. I maj, juni og august måned arrangeres træning på hold for let øvede spillere og motionister. I forbindelse med træning er der særdeles gode muligheder, for at finde en eller flere makkere.

Hver torsdag i hele udendørssæsonen afholdes ”torsdags-mix (”drop-in”). Det er en hyggeaften, hvor man blot møder op, når man har tid og lyst. Her spiller man med skiftende makkere og modstandere, hvilket giver gode muligheder for at finde makkere at spille med også på andre dage. En rigtig god måde for nye medlemmer at få opbygget netværk i klubben.

På en række fredage igennem sæsonen afholdes ”Spil og grill”.  Der er tilmeldning  til arrangementerne efterhånden som datoer ligger fast. Aftnerne afsluttes altid med fælles spisning. Et rigtigt tilløbsstykke.

Har man har lyst til at prøve kræfter i turneringer arrangeres der f.eks. holdturnering for motionister, seniorer, veteraner både internt i klubben og eksternt mod andre klubber.
Se under menupunktet Senior for at se en oversigt over hvad der foregår.
 
Kan man få en prøvetime?
 
Juniorer kan få lov til at deltage i træningen et par gange og låne en ketcher hos træneren, inden man bestemmer sig. Voksne kan også få lov til at prøve banerne og sig selv af - og har man ikke selv en ketcher, så låner man én af klubbens.

Hvor henvender man sig?
 
Man kontakter bare enten Junior- eller Seniorformanden som så vil guide dig til en god opstart i klubben. Telefonnumre finder du under ”kontaktpersoner”

Hvor gammel skal man være for at starte med at spille tennis?
 
Der er mange børn der starter som 6-8 årige, men der er ikke nogen alder som er mere optimal end anden. Kan man gribe en bold, løfte en (børne) ketcher, og i øvrigt synes at det er sjovt, så er man gammel nok. Og man bliver aldrig for gammel til at spille tennis!
 
Skal man have en at spille med for at melde sig ind i tennisklubben?
 
Nej, det behøver man absolut ikke. Der er mange, der melder sig ind alene. Alle børn kan gå til træning næsten hele året rundt, og her får de selvfølgelig mange kammerater. Voksne er ofte lidt mere tilbageholdne, men har man selv lysten, ja så er mulighederne store, men det kræver at man selv er lidt aktiv og f.eks. melder sig til træning og/ eller andre aktiviteter.

Kan man nøjes med selv at spille tennis uden at deltage i træning og turneringer?
 
Hvis man kun ønsker at spille tennis med sin faste makker uden at deltage i træning, turnering eller andre arrangementer, er man velkommen til det. Der er rig mulighed for at spille. Alle medlemmer kan reservere en bane hver dag, hvis man har lyst (og tid). Banebooking sker nemt via klubbens hjemmeside http://www.jtk.dk/
 
Er det muligt at spille med en person der ikke er medlem af tennisklubben?

Som medlem af klubben kan du sagtens reservere en banetime sammen med en ven. Det kræver bare, at du køber en gæstebillet. Læs mere om det under menuen ”banebooking med gæster”.
 
Har du spørgsmål som du ikke har fundet svar på her på JTK’s hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte en person fra bestyrelsen eller udvalgene, eller du kan bare tage ketcheren under armen og kom ned i klubben til en sludder og et spil tennis.

Velkommen i Jyllinge Tennis Klub