Træner staben

Cheftræner: Henning Lundsfryd 
  Billede på vej
 
Juniortræner: 
 
 Julie Uldall-Jessen
 
 
Ny træner i JTK
Som nogle af jer måske allerede har set på nyhederne fra Dansk Tennis Forbund og SLUT, har vi i Jyllinge Tennis & Padel Klub indgået aftale om trænersamarbejde med Dansk Tennis Forbund.

Jyllinge Tennis & Padel Klub indgår, som den første klub i Danmark, aftale med Dansk Tennis Forbund om ny tennis- og padeltræner under konceptet kaldet "Trænerhuset". Et nystartet projekt under Dansk Tennis Forbund og SLTU, startet for at fremme tennis og tennistræning i Danmark.

Vi glæder os i bestyrelsen hos Jyllinge Tennis & Padel Klub over at få mulighed for at deltage i projektet, og er overbeviste om, at det vil være med til at fremme tennissporten i Jyllinge.

Vi har indgået aftale med Dansk Tennis Forbund på den største "pakke" i ordningen, hvilket betyder, at vi i den kommende sæson vil kunne tilbyde træning 3 gange om ugen. Dette er gjort med målet om at gøre træningen endnu mere attraktiv en tidligere, og så alle får tilbudt den træning de ønsker. Vi håber i samme forbindelse også på sigt, at kunne tilbyde træning i Padel, så vi også her bliver "first mover" for udviklingen af Padel.

Der er allerede på nuværende tidspunkt sat navn på den nye træner - nemlig Henning Lundsfryd, der kommer fra en stilling som klubudviklings ansvarlig træner hos KB.

Henning har i sin måde at drive træning på, de samme grundlæggende værdier og holdning, som vi værdsætter i bestyrelsen og klubben. Samtidig har Henning stor rutine og erfaring i at igangsætte nye tiltag, føre dem ud i livet, og indgå samarbejdsaftale med interessenter uden for klubben. Alt til gavn for kvaliteten i træningen og udvikling af vores klub. 

Vi glæder os til at byde Henning velkommen i klubben og samarbejdet med ham for at gøre Jyllinge Tennis & Padel Klub til en endnu bedre klub for alle nuværende og nye medlemmer. For yderligere information henvises til Dansk Tennis Forbund, https://tennis.dk/dtf-etablerer-traenerhus-samarbejde-sltu/ se vedhæftede link.